субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
ZAJEČAR: Raspisan konkurs za podsticajna sredstva u voćarstvu

ZAJEČAR: Raspisan konkurs za podsticajna sredstva u voćarstvu

Raspisan je konkurs za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti voćarstva za jesenju sadnju na teritoriji grada Zaječara za 2018. godinu.Predmet konkursa je dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje kupovine kvalitetnog sertifikovanog sadnog materijala, sadnica voćaka svih voćnih vrsta od registrovanih proizvođača, odnosno prometnika sadnog materijala za jesenju sadnju iz sredstava Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede grada Zaječara.

Ukupan iznos bespovratnih sredstava koji se dodeljuje po konkursu za voćarstvo u 2018. godini iznosi 4.034.787,00 rsd. Bespovratna sredstva se utvrđuju u iznosu do 70% od vrednosti investicije (bez PDV-a), a maksimalno do 100.000,00 dinara po investiciji/ korisniku.Konkurs je otvoren do 30.11.2018 godine a prilikom razmatranja podnetih prijava za ostvarivanje bespovratnih sredstava, neće se uzimati u obzir računi, koji dokazuju nabavku sertifikovanih sadnica, izdati pre 01.01.2018. godine.

Pravo na dodelu podsticajnih sredstava može ostvariti fizičko lice – nosilac registrovanog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva na teritoriji grada Zaječara.

Više informacija o konkursu možete naći na zvaničnom sajtu grada Zaječara.

http://www.zajecar.info/tenderi/518-konkurs-za-dodelu-podsticajnih-sredstava-u-oblasti-vocarstva-za-jesenju-sadnju-na-teritoriji-grada-zajecara-za-2018-godinu

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts