четвртак, 18 априла, 2024

20 godina sa vama
Počeo je Kup grada Zaječara u malom fudbalu

Počeo je Kup grada Zaječara u malom fudbalu

Kup grada Zaječara u malom fudbalu prvi put se održava u Zaječaru i to u periodu obeležavanja slave grada. Turnir se igra po svim pravilima koji važe u profesionalnom malom fudbalu, a to podrazumeva princip 4 plus 1, mečevi se igraju 2 puta po 10 minuta, dok će finalni meč trajati 2 puta po 15 minuta.

„Prvi put se organizuje turnir u malom fudbalu u večernjim časovima ovde na Popovoj Plaži. Ideja je da okupimo što veći broj mladih da se druže i bave sportom. Nadamo se da će ovo zaživeti i da ovaj Kup postane tradicionalan“, rekao je Dragiša Simonović, predsednik Sportskog saveza grada Zaječara.

U kategoriji seniora ekipa koja osvoji treće mesto dobiće nagradu od 50 000 dinara, za drugo mesto 100 000 dinara, dok pobednike očekuje 150 000 dinara i veliki, prelazni srebrni pehar gradonačelnika. Što se pionira tiče, treće mesto dobija vaučer od 5 000 dinara, drugo mesto od 10 000 dinara, a za prvo mesto spreman je vaučer od 15 000 dinara. Organizatori turnira su grad Zaječar i Sportski savez grada Zaječara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts