четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Velika zainteresovanost za 32. Le bas turnir u Zaječaru

Velika zainteresovanost za 32. Le bas turnir u Zaječaru

Turnir Le bas tradicionalno se održava po 32. put  na košarkaškom igralištu kod srednjih škola u Zaječaru. Ovo je teren na kome su se generacije unazad okupljale, bavile sportom i družile, a sudeći po zainteresovanosti mladih ovakva tradicija će se nastaviti.

Preko 100 prijavljenih učesnika na ovom turniru i mnogo više posetilaca pokazali su koliko Zaječarci vole basket.

„Nastavljamo tradiciju, evo već nekoliko godina radimo, trudimo se da privučemo što veći broj mladih košarkaša. Ove godine zastupljeni su i seniori, a prijavljena je 31 ekipa. Veliki je broj mlađih kategorija, što nam je jako drago, a iz godine u godinu mogu da se pohvalim kao organizator pogotovo što imamo dosta učesnika u kategoriji cicibana, devojčica i mini basketa“, rekao je Predrag Nedeljković, član organizacije „32. Le bas“ turnira i dodao je da se svake godine trude da u igračkom, ali i organizatorskom svojstvu ispune sve zahteve. „Presrećni smo kao organizatori, jer vidite mnogo je učesnika i posetilaca“, Nedeljković nije krio oduševljenje.

Ovogodišnji Le bas turnir ima humani karakter jer će tokom trajanja turnira biće postavljena kutija u kojoj se mogu staviti dobrovoljni prilog za lečenje Nenada Ćirića. Zahvaljujući sponzorima i gradskoj upravi grada Zaječara za učesnike su obezbeđene brojne robne i novčane nagrade. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts