среда, 17 априла, 2024

20 godina sa vama
BAZEN BANJICA: Omiljeno kupalište mnogih i leti i zimi

BAZEN BANJICA: Omiljeno kupalište mnogih i leti i zimi

Toplota vode u bazenu Banjica uvek je oko prijatnih 28 stepeni. Razlog tome jeste što se za potrebe ovog bazena koristi voda sa izvorišta u selu Rgošte, koje se nalazi u blizini. Tokom letnjih meseci Knjaževčani vole da posećuju Banjicu, ali ovo je jedno od omiljenih kupališta posetilaca iz drugih gradova.

Agencija za razvoj opštine Knjaževac od 1. juna 2018. godine brine o upravljanju i funkcionisanju bazena Banjica.

„Ove godine smo uradili dosta u smislu bezbednosti i samih sadržaja koji su oplemenili samu priču bazena. Uveli smo video nadzor, internet, renovirali smo brčkalište, uveli novinu a to je noćno pranje bazena uz pomoć robota, tako da sad imamo sve radne dane tokom nedelje. Između ostalog vodimo računa o bezbednosti, Imamo sertifikovane spasioce, obezbeđenje bazena i svu opremu prateću, tako da smo i uslugu i bezbednost digli na jedan viši nivo“, rekao je Vladan Mitić, direktor Agencije za razvoj opštine Knjaževac.

Balon sala omogućava da se olimpijski bazen na Banjici koristi i tokom zimske sezone. Cena dnevne karte je 150 dinara, dok postoji mogućnost kupovine sezonske karte koja važi tokom cele letnje i zimske sezone i košta 100 dinara na dnevnom nivou.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts