четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Za ljubitelje motora organizovan 22. moto skup u Zaječaru

Za ljubitelje motora organizovan 22. moto skup u Zaječaru

Moto skupovi su prilika za sve ljubitelje dvotočkaša da se uz muziku druže i dobro provedu. U Zaječaru će 27. i 28. jula biti organizovan 22. moto skup, a pripreme za ovu manifestaciju privode se kraju. Tradicionalni moto skup u Zaječaru karakteriše velika posećenost bajkera iz drugih gradova Srbije, ali i iz inostranstva, tako je i ove godine za njih organizovan kamp.

“Kao i svake godine trudili smo se da u svim segmentima ispoštujemo goste. Imaćemo u petak uveče koncerte 3 benda od kojih je jedan Madicine band. U subotu imamo i jednu poznatu bugarsku grupu i New deal. Preko dana organizovaćemo zabavne igre, a defile kroz grad počinje od 18:30h sa zadržavanjem u centru. Akrobate će zabavljati ljude i pre i posle defilea, a u ponoć na bini organizovan je striptiz dok će go go igračice tokom koncerta biti isto prisutne na bini”, rekao je Slaviša Milenković, predsednik Moto kluba “Triumph”

Kao kod svih dobrih domaćina za goste moto skupa obezbeđena je i hrana.

Moto klub Trijumf Zaječar postoji već 22 godine i jedan je od najstarijih klubova u Srbiji. Ljubav bajkera prema svojim motorima povezala je tridesetak članova kluba i od njih napravila porodicu koja neretko posećuje i druge moto skupove u Srbiji.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts