субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
U Negotinu održana 7. sednica Skupštine opštine

U Negotinu održana 7. sednica Skupštine opštine

Odbornici Skupštine opštine Negotin na sedmoj sednici doneli su odluke o imenovanju članova školskih odbora osnovnih škola Vuk Karadžić i 12. septembar iz Negotina, “Stevan Mokranjac” u Kobišnici, “Pavle Ilić Veljko” u Dušanovcu, ali i Tehničke škole u Negotinu.

“Usvojili smo odluku o izmenama i dopunama odluke opštinske uprave Negotin. Da ne bi bilo zabune, pošto je na prethodnoj 6. sednici bila odluka o izmenama i dopunama odluke o opštinskoj upravi. Ova tačka se odnosila zato što smo na prethodnoj sednici izabrali javnog pravobranioca, pa je došlo do promena u organizaciji funkcionisanja, te je iz tog razloga sada to odeljenje za pružanje pravne pomoći ugašeno. Što se tiče konverzije kapitala povodom zahteva nadležnog suda za Akcionarsko društvo Simpo Vranje. To su neka beznačajna sredstva od oko 8 000 dinara, ali smo na zahtev nadležnog suda morali na skupštini da donesemo odluku” rekao je mr Milan Uruković, predsednik Skupštine opštine Negotin.

Doneta je izmena odluke o javnim parkiralištima, a i na ovoj sednici usvojene su izmene rešenja o obrazovanju štaba za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin i izmene rešenja o obrazovanju komisije za vođenje postupka i donšenje rešenja po zahtevu za vraćanje zemljišta.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts