петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Redovno održavanje zelenih površina u Zaječaru

Redovno održavanje zelenih površina u Zaječaru

Radnici Javno komunalnog preduzeća „Timok-održavanje“ svakodnevno rade na uređenju javnih travnatih površina na teritoriji grada Zaječara, ali i na održavanju javne rasvete u okolnim selima.

„Sprovodimo redovne radove na održavanju zelenila na području Kraljevice, Kotlujevca i centru grada. Što se tiče održavanja javne rasvete korpa koja se koristi za to trenutno se nalazi u selu Lubnica. Narednih dana održavanje javne rasvete biće u selima Šipikovo, Vražogrnac i Grljan. Naše preduzeće redovno radi održavanje kupališta Vanjin jaz i Popove plaže“, rekao je Vice Lalić, v.d. direktora JKP „Timok-održavanje“ Zaječar.

Održavanje javnih površina u Zaječaru sprovodi Javno komunalno preduzeće „Timok održavanje“, a trenutno se radi  i na rekonstrukciji košarkaškog terena u naselju Kraljevica.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts