четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Pre Državnog vatrogasnog takmičenja u Zaječaru održan pripremni trening

Pre Državnog vatrogasnog takmičenja u Zaječaru održan pripremni trening

Zaječar je prvi put domaćin ovogodišnjeg Državnog vatrogasnog takmičenja i tim povodom održan je pripremni trening na Gradskom stadionu. Najavljen je dolazak preko 600 takmičara iz cele Srbije, a pobednici će se plasirati na Međunarodnu vatrogasnu olimpijadu naredne godine u Švajcarskoj.

Kategorija podmladka su deca uzrasta od 6 do 11 godina. Isto tako učestvuju u ekipama muška i ženska kategorija. Tako da imamo dve ekipe za pomladak i dve ekipe za juniore koji su uzrasta od 12 do 16 godina” rekao je nakon pripremnog treninga Duško Marinković, rukovodilac 7. vatrogasnog takmičenja podmladka Vatrogasnog saveza Srbije.

Decu na Državnom takmičenju vatrogasnog podmladka očekuju i kvizovi u kojima treba da pokažu svoje znanje. U nedelju 8. jula organizovano je postrojavanje ekipa na Trgu oslobođenja odakle će do gradskog stadiona krenuti ešalon predvođen orkestrom MUP-a. Prema rečima organizatora kategorija juniora takmičiće se na stadionu, dok će se kategorija podmladka nadmetati na rukometnom terenu pored Gradskog bazena.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts