уторак, 16 априла, 2024

20 godina sa vama
Milisav Ratopekić novi predsednik opštine Kladovo

Milisav Ratopekić novi predsednik opštine Kladovo

Nakon podnete ostavke, sada već bivšeg predsednika, opštine Kladovo Radisava Čučulanovića, sazvana je sednica Skupštine opštine Kladovo. Čučulanović je od 2016. godine obavljao funkciju predsednika opštine i na sednici je obrazložio razloge svoje ostavke, ali je iskoristio priliku da podseti šta je sve urađeno tokom njegovog mandata

Odbornici su tajnim glasanjem  za predsednika opštine izabrali Milisava Ratopekića, dok je za zamenicu  odabrana Milena Velišić Božanović. Iz vrha Srpske napredne stranke, koja ima najviše odbornika u Skupštini opštine Kladovo, obrazložili su zašto smatraju da je Ratopekić najbolji izbor za ovu opštinu.

Prioriteti i planovi opštinskog rukovodstva su razvoj poljoprivrede, male privrede i turizma potvrdio je novi predsednik opštine Kladovo Milisav Ratopekić.

„Prvo ćemo sesti i dogovoriti se koji su to prioriteti. Brzo ćemo se dogovoriti, verovatno u ponedeljak, utorak kada ćemo odrediti prioritete od kojih ćemo krenuti. U zavisnosti od finansija radićemo maltene sve, krenućemo od ulica i radićemo ono što građanima treba. Ako ne možemo sve da zaposlimo, barem možemo da im omogućimo da pristojno žive, da gaze po asfaltu a ne po blatu. To nam je za sada prioritet. Daćemo sve uslove investitorima kako bi oni došli ovde. Pomoći ćemo koliko god možemo i to je još jedan prioritet, jer kako ćemo zaposliti mlade ako im ne omogućimo nova radna mesta“, rekao je Milisav Ratopekić, novoizabrani predsednik opštine Kladovo. On je dodao da postoji dobar tim mladih, stručnih ljudi sa kojima radi na boljoj budućnosti opštine Kladovo.

Za članove opštinskog veća odabrani su Miroslav Jonašković, Miroslav Poponjaković, Stevan Todorović, Mirko Gavrilović, Slađana Viorikić, Sanja Marković Suhanek, Miodrag Savić i Bogosav Belić.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts