уторак, 19 марта, 2024

20 godina sa vama
Zaprašivanje Zaječara od komaraca i krpelja

Zaprašivanje Zaječara od komaraca i krpelja

Dezinsekcija komaraca  sa zemlje protkelih dana rađena je na teritoriji Kraljevice sa skijalištem, Gamzigrada i Zvezdana. Od krpelja su zaprašene sve zelene, javne površine u Zaječaru, izjavila je Jasna Pavlović, komercijalna direktorka Zavoda „Visan“ iz Zemuna.

„Dezinsekcija komaraca bi morala stalno da se radi, pogotovo kada već prognoziraju kišu. Najbolje je pre samog tretmana uraditi lavicidni tretman, pa onda raditi komarce. To mora stalno da se radi i sa zemlje i iz aviona“, rekla je Jasna Pavlović i dodala da još sinoć nije bilo komaraca u gradu, što može posvedočiti o dobrim rezultatima ove akcije.

Zaprašivanje komaraca i krpelja obavljeno je i u Velikom Izvoru, Lubnici, Vražogrncu, Grljanu i na Vanjinom jazu. Takođe je urađena dezinsekcija na teritoriji celog Zaječara što će građanima olakšati letnje dane.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts