четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: Najuspešnijim mladim sportistima dodeljene diplome

Zaječar: Najuspešnijim mladim sportistima dodeljene diplome

Mladi sportisti koji su ostvarili zapažene rezultate danas su na prijemu kod gradonačelnika Zaječara Boška Ničića dobili priznanja za svoj trud i zalaganja. Prema njihovim rečima recept za uspeh jesu volja, rad, ali pre svega ljubav.

Gradonačelnik  Boško Ničić ovom prilikom obratio se mladim sportistima i izrazio nadu da će Zaječar u budućnosti imati još više razloga za diku u onim sportovima po kojima je ovaj grad poznat, ali i u mnogim drugim. Ovom prilikom je i najavio izgradnju otvorenog atletskog stadiona, na mestu sadašnjeg hipodroma, kako bi se stvorili bolji uslovi za bavljenje ovim sportom.

„Morate znati da je sport mnogo više od samog takmičenja. Sport je u stvari ono što vas uči životu i zato su vaši rezultati još vredniji i još dragoceniji“, rekao je Ničić.

Iz Sportskog saveza grada Zaječara nisu krili ponos zbog ovakvog uspeha mladih sportista u školskoj 2017/2018. godini.

U školskoj 2017/2018. učestvovalo je 133 školskih ekipa, odigrano je 70 utakmica, učešće je  uzelo 1316. učesnika kroz sistem  školskog takmičenja, što znači da je 22% školske populacije u ovoj godini bavilo nekim od 13 sportskih disciplina.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts