четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Sumirani rezultati rada SNS-a u Zaječaru

Sumirani rezultati rada SNS-a u Zaječaru

Sastanak Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zaječaru bio je povod da se sumiraju rezultati stranke u prethodnih godinu dana. Građani su imali priliku da postave pitanja predsedniku Izvršnog odbora SNS-a Darku Glišiću i gradonačelniku Zaječara Bošku Ničiću, ali i daju konstruktivne savete. Telefonskim putem, sa građanima Zaječara popričao je i predsednik stranke Aleksandar Vučić.

“Drago mi je da smo ovako ozbiljan sastanak održali, da su se čula različita mišljenja, što je izuzetno dobro, i ja sam pristalica toga da razmenimo mišljenja, neki su pokušali da pobiju ono što je urađeno, ali nisu tek tako lako prošli jer nisu istiniti na kraju krajeva i mislim da je upravo prisustvo predsednika izvršnog odbora, najoperativnijeg čoveka Srpske napredne stranke, i njegova podrška planovima rukovodstva grada i rukovodstva Gradskog odbora Srpske napredne stranke izuzetno značajna, da nastavimo i da vrlo brzo Zaječar vratimo tamo gde je bio pre 4 ili 5 godina“, izjavio je Ničić.

U punoj sali Doma kulture u Kotlujevcu ovoj proširenoj sednici prisustvovali su svi predsednici i pojedini članovi gradskih i seoskih mesnih odbora, ali i predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić.

„Pomoć koju je država opredelila za grad Zaječar, pomogla je gradu Zaječaru da poslednjih godinu dana funkcioniše neuporedivo lakše nego što bi to bio slučaj da te pomoći nije bilo i predsednik stranke na večerašnjem sastanku je jasno rekao kada se obratio ljudima ovde u Zaječaru da će te pomoći biti i u budućnosti, da će one biti još izrženije i sadržajnije u smislu, ne samo novca koji će doći iz tekuće budžetske rezerve, već i pomoći da se otvore neke nove fabrike ovde, da se otvore nova radna mesta koja bi značajno popravila krvnu sliku čitavog Zaječara i rekao bih imala širi društveni značaj. Kad se hiljadu ljudi zaposli, onda živne bukvalno čitava sredina. Tako da ja očekujem još intenzivnije tu saradnju, očekujem da i grad Zaječar bude potpuno pripremljen, da svoju ponudu koncipira na jasan način, vezano za dolazak investitora, o kome je predsednik stranke večeras govorio, i da to probamo da realizujemo na jesen ili proleće naredne godine, i onda ćete imati potpuno drugačiji pogled na sve ono što se dešava ovde u Zaječaru“, istakao je Glišić.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts