петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Sanja Ilić i Balkanika pred prepunom Popovom plažom najavili kulturno leto

Sanja Ilić i Balkanika pred prepunom Popovom plažom najavili kulturno leto

Zaječarska Popova plaža bila je mala da ugosti sve ljubitelje grupe „Sanja Ilić i Balkanika“ koji su svojim koncertom najavili kulturno leto. Publika je bila oduševljena atmosferom koju je ovaj specifični sastav priredio.

Aleksandar Sanja Ilić koncerte u Zaječaru pamti po odličnom odazivu publike, ali ovaj koncert je ipak prevazišao njegova očekivanja. On je Zaječarcima poručio da mu je ovo jedan od najdražih gradova u kojima voli da svira i u koji će, nada se, svirati i dalje.

„Ovo je sad nešto što radi Balkanika u poslednje vreme i mislim da je to nešto što nas možda i najviše zadovoljava, taj kontakt sa publikom. Mi volimo kad je publika skroz uz binu da imamo taj neposredan kontakt. Čini mi se da je ovo jedan on najuspešnijih koncerata ove sezone pa sad ćemo videti do kraja sezone ima još, ali bilo je dosta ljudi i to mi se dopalo opravdali smo ja mislim očekivanja.“

 

Cela Popova plaža pevala je i igrala uz mešavinu tradicionalne, rok i rege muzike koji ovu grupu čine specifičnom. Mogle su se čuti pesme  Jovano, Jovanke, Đelem, đelem, Plava ptica i Đipaj, ali su uz njih  Zaječarci najviše pevali popularnu Luisovu pesmu Mećava.

Organizator koncerta je Ustanova Narodno pozorište Timočke Krajine –Centar za kulturu “Zoran Radmilović” a pokrovitelj Grad Zaječar.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts