четвртак, 18 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: Dobrotvorni bazar od 7. do 9.maja u Zaječaru

Zaječar: Dobrotvorni bazar od 7. do 9.maja u Zaječaru

U Omladinskom centru u Zaječaru počeo višednevni Dobrotvorni bazar koji organizuje Fondacija Iskorak u partnerstvu sa Fondacijom Ana i Vlade Divac u okviru akcije ’’Odeća za sve’’ uz podršku kompanije Inditex.

Tokom ovog bazara zainteresovani su u prilici da kupe potpuno novu brendiranu žensku i mušku garderobu,u pitanju je odeća sa felerom koju su prepravili učenici smera -Tekstilstvo i kožarstvo- Škole za osnovno srednje obrazovanje ‘’Jelena Majstorović’’. Kupovinom bilo kog predmeta na ovom bazaru građani i građanke direktno doniraju upravo učenicima ove škole.

Prošle godine je na ovom bazaru prikupljeno nešto više od 100.000 dinara, a organizatori očekuju da taj iznos ove godine bude udvostručen, pored toga najavili su i neke akcije u narednom periodu, poput podele odeće najugroženijima u okviru projekta ’’Odeća za sve’’.

Bazar će trajati od 7. do 9.maja, otvoren je za posetioce od od 18 do 20h,

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts