петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru je održana 16. sednica Skupštine grada Zaječara

U Zaječaru je održana 16. sednica Skupštine grada Zaječara

U Zaječaru je održana 16. sednica Skupštine grada Zaječara. Na dnevnom redu su bile dve tačke i to : Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Izmene Plana i Programa poslovanja Javnog komunalno – stambenog preduzeća „Zaječar“ Zaječar za 2018. godinu;

i Predlog Rešenja o usvajanju godišnjeg Likvidacionog izveštaja Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju“ Zaječar – u likvidaciji

Izmene plana i programa poslovanja Javno- komunalno stambeno preduzeće Zaječar za 2018. godinu uslovljene su potrebom da ovo javno preduzeće učestvuje na licitaciji gde će biti ponuđena pokretna imovina „Toplane u stečaju“ koja je od izuzetnog značaja u snabdevanju građana Zaječara toplotnom energijom, a koju JKSP Zaječar koristi godinama u nazad, objasnio je u svom obrazloženju direktor ovog preduzeća Ivan Žikić.

Pred odbornicima se ovom prilikom našao i nacrt rešenja o usvajanju godišnjeg likvidacionog izveštaja javnog preduzeća Direkcija za izgradnju Zaječar u likvidaciji.

Nakon diskusije u kojoj su predstavnici opozicionih stranaka podsetili da su svojevremeno upozoravali na moguće negativne posledice odluka donetih u ranijem periodu, poput pristupanja projektu javno privatnog partnerstva gde je došlo do problema sa tadašnjom toplanom, te je sada potrebno da JKSP otkupi opremu koja je nekad i pripadala gradu, odbornici su ipak većinom glasova usvojili predložena rešenja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts