петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
4. maja biće održana 15. sednica Skupštine grada Zaječara

4. maja biće održana 15. sednica Skupštine grada Zaječara

Za petak 4. maj u Zaječaru je zakazana 15. sednica Skupštine grada Zaječara, dnevni red ove sednice sadrže 13 tačaka. Odbornici će između ostalog doneti odluku o angažovanju eksternog revizora za obavljanje eksterne revizije završnog računa budžeta grada Zaječara za 2017 godinu, zatim će odlučivati o davanju saglasnosti na odluku o osnivanju ogranka apoteke i jedinica za izdavanje gotovih lekova, kao i usaglašavanje sa zakonom o kvalifikaciji delatnosti i o registru jedinica razvrstavanja. Na dnevnom redu 15. sednice je i rešenje o davanju saglasnosti na statut apoteke Zaječar, zatim i predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o komunalnom uređenju na teritoriji grada Zaječara.

Pred odbornicima će se naći rešenje o davanju saglasnosti za izmene programa poslovanja javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ Zaječar za 2018. godinu. Pored navedenog odbornici će razmatrati rešenje o davanju saglasnosti na program poslovanja javnog komunalnog preduzeća „Higijena“ Zaječar za 2018. godinu, zatim i rešenje o davanju saglasnosti na pravilnik o izmenama i dopunama pravilnika o radu u javnom komunalnom preduzeću „Higijena“ Zaječar.

Na dnevnom redu je i statuta ustanove za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju u Zaječaru, kao i rešenje o razrešenju i imenovanju članova upravnog odbora centra za socijalni rad u Zaječaru. Skupština će razmatrati rešenje o razrešenju i imenovanju članova školskog odbora osnovne škole Hajduk Veljko u Zaječaru, zatim i predlog zaključka o predlogu za izmenu rešenje o obrazovanju komisije za vođenje postupka i donošenje rešenja po zahtevu za vraćanje zemljišta. Odbornici skupštine grada Zaječara odlučivaće i o izboru članova gradskog veća grada Zaječara, a 13. tačka dnevnog reda tiče se odborničkih pitanja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts