петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Zaječarski osnovci učestvuju 19. aprila na „Ludvig“ festivalu u Bjeljini

Zaječarski osnovci učestvuju 19. aprila na „Ludvig“ festivalu u Bjeljini

Po popularnom bestseleru Dejvida Badijela  “Agencija za roditelje” učenici četvrtog razreda Osnovne škole “Desanka Maksimović” iz Zaječara, uz pomoć nastavnika Stevana Jovanovića i učiteljice Suzane Ružić, već par meseci radi na istoimenoj predstavi sa kojom će 19. aprila nastupiti na Ludvig festivalu u Bijeljini. Put do festivala zahtevao je mnogo uloženog truda, pa su pre početka rada na samoj predstavi ovi vredni osnovci još od septembra prošle godine izrađivali video prezentaciju i dramatizaciju za pomenuto delo. U iščekivanju neke nagrade za uloženi trud, učenici Suzane Ružić dobro se druže. Na probama uče novu tehniku glume sa lutkama i otkrivaju da dobri glumci mogu postati i samo na osnovu svog glasa.

Predstava “ Agencija za roditelje” opisuje odrastanje dečaka i njegovu želju za promenom porodice, jer mu se ne dopada život koji živi. Predstava nosi  i jednu edukativnu poruku:  podsećajući decu na to da im roditelji nisu savršeni, ali da uz više ljubavi i uzajamne pažnje, život može postati mnogo savršeniji.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj ve

Related posts