четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: Rad službi tokom praznika

Zaječar: Rad službi tokom praznika

Tokom Uskršnjih praznike Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske i školske dece radiće od 9 do 17 časova u prostorijama u prizemlju zaječarskog Doma zdravlja. Služba za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva – opšta medicina radiće po sledećem rasporedu: Ambulanta broj 1 u centru grada od 9 do 17 časova, a ambulanta u Kotlujevcu od 8 do 16 časova.

Za vreme praznika dežurna je Apoteka „Lek“ u centru grada.Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Zaječar neće raditi na veliki petak 6. aprila i u ponedeljak 9. aprila. U subotu 7. aprila radiće glavna Pošta u Zaječaru. Javno komunalno – stambeno preduzeće Zaječar za vreme praznika  za korisnike svojih usluga organizuje dežurnu službu za hitne intervencije na liftovima, elektroinstalacijama, vodovodu i kanalizaciji u zgradama. „Potrebe za hitnim intervencijama mogu se prijaviti na telefon 425-305 od 7 do 14 sati.

U vremenu od 14 do 22 sata potrebe za intervencijama se prijavljuju dežurnim majstorima prema dnevnom rasporedu koji je izliožen na ulazu Javnog komunalnog stambenog  preduzeća Zaječar“, navodi se u saopštenju ovog preduzeća. Prekidi u napajanju  električnom energijom tokom prazničnih dana mogu se prijaviti zaječarskoj Elektrodistribuciji na broj telefona: 425-555 lok. 135. i lokal 128.

JKP “Vodovod “ Zaječar neće raditi od 6. do 9. aprila. Radnici ovog preduzeća  dežuraće za vreme praznika, a kvarove možete prijaviti na brojeve telefona: 422-041,423-041 i besplatno broj 0800-019-001. „Zaječar – parking“ neće raditi na veliki petak 6. aprila, u subotu 7. i u ponedeljak 9. aprila.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

Related posts