avgust 26, 2019

Zaječar:  Najbolji regionalni Red Hot Chili Peppers tribute bend u Omladinskom centru

Zaječar: Najbolji regionalni Red Hot Chili Peppers tribute bend u Omladinskom centru

Najbolji regionalni RED HOT CHILI PEPPERS tribute bend, Ritam sex-i- ja, dolazi u Zaječar u subotu, 14. aprila! Zaječarska publika će imati priliku da uživa u pravom audio vizuelnom spektaklu, kao i hitovima najboljeg fank-rok benda svih vremena. Bend je nastupao u gotovo svim većim klubovima u regionu i za veoma kratko vreme je postao prava RHCP atrakcija. Tokom 2014. godine su organizovali veliku regionalnu turneju u okviru koje su nastupali na velikim muzičkim festivalima u Srbiji, Bugarskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. 2017. godine, nastupali su i na

novosadskom EXIT Festivalu. Repertoar benda Ritam Sex-i- Ja sastoji se od najvećih hitova grupe Red Hot Chili Peppers, i to od onih najstarijih iz 80-ih, pa sve do pesama sa njihovog najnovijeg albuma, "The Getaway" (2016). Svojim nastupima već skoro pet godina uspešno prenose energiju Red Hot Chili Peppers-a tako da se na njihovim nastupima publika oseća kao da je na koncertu pravih Peppers-a. Cena krata u pretprodaji je 200 RSD, dok će na uazu koštati 250 RSD. Koncert počinje u 22h.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

About The Author

Related posts