четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru završena grejna sezona: Ove zime potrošeno 3220 tona mazuta

U Zaječaru završena grejna sezona: Ove zime potrošeno 3220 tona mazuta

U Zaječaru je danas završena grejna sezona za sve korisnike koji su priključeni na sistem daljinskog grejanja.

Direktor Javno komunalno stambeno preduzeća „Zaječar“ Ivan Žikić istakao je da je tokom grejne sezone 2017-2018. godine utrošeno 3220 tona mazuta i da je isporuka toplotne energije bila kontinuirana.
Malobrojni problemi prema rečima Žikića radnici pomenutog preduzeća rešavali su u rekordnom roku, tako da zastoja u isporuci toplotne energije nije bilo.

Žikić je napomenuo da je ovogodišnja grejna sezona startovala 11. oktobra 2017. godine, dakle nekoliko dana ranije zbog niskih temperatura koje su u tom periodu usledile tri dana za redom.

On je ujedno apelovao i na sve korisnike daljinskog grejanja da svoja dugovanja isplaćuju na vreme, kako bi izbegli prinudnu naplatu od strane izvršitelja.

Žikić napominje da svoja dugovanja i fizička i pravna lica prema ovom komunalnom preduzeću mogu izmiriti i putem reprograma.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

Related posts