петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru održano opštinsko takmičenje u malom fudbalu

U Zaječaru održano opštinsko takmičenje u malom fudbalu

Domaćin opštinskog takmičenja u malom fudbalu, koje se po nastavnom planu i programu za učenike osnovnih i srednjih škola održava svake godine, ovog puta bila je osnovna škola „Đura Jakšić“ iz Zaječara.
Vremenski uslovi bili su idealni za postizanje izvanrednih rezultata, a pravo da učestvuju imali su svi osnovci i srednjoškolci sa teritorije grada Zaječara.

Snage ovoga puta odmerilo je 7 ekipa muškaraca i isto toliko devojčica zaječarskih osnovnih škola , a među srednjoškolcima učestvovali su samo omladinci sa četiri ekipe.

Interesovanje za mali fudbal ove godine je veći nego lane.

A pravilno primenjenu rekreaciju u nastavi fizičkog vaspitanja ili sportskom treningu, mali fudbal može da utiče na formiranje veoma bitnih osobina poput: volje, odlučnosti, upornosti i težnje za napredovanjem. Koje pravilno usmerene u privatnom životu mogu uticati na stvaranje vaspitane i obrazovane dece.

Pobednička ekipa u pomenutom takmičenju proći će dalje u viši rang i predstavljaće grad Zaječar na Međuokružnom takmičenju , koje će najverovatnije biti održano u Knjaževcu.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts