четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru održana promocija knjige „Soba tajni“ Miljana Paunovića

U Zaječaru održana promocija knjige „Soba tajni“ Miljana Paunovića

Autor Miljan Paunović  bez dlake na jeziku i ustezanja vešto je u svom prvencu pod nazivom “Soba tajni” pisao o onome o čemu se veoma glasno ćuti.  Njegov roman prvenac jezgrovit je politički triler, koji se čita u dahu kao što se gleda  interesantan film. A zaječarsku publiku na promociji najvišeje interesovalo šta to autor krije u svojoj tajnoj sobi , kao i to kako je došao na ideju da napiše svoj roman prvenac. Paunović nije otkrio Šta  krije u svojoj sobi tajni, ali je rekao da je knjigu pisao osam meseci i da je veoma zadovoljan prijemom kod publike. Bez treme, ali sa velikom odgovornošću Paunović je izašao pred zaječarsku publiku kojoj je zahvalio na podršci i lepim rečima svedenim u rečenici: “Ostao si svoj Samo tako nastavi”.

Razgovoru sa Paunovićem u okviru projekta “Škola multimedijalnih veština” mogli su da prisustvuju svi zainteresovani građani, a “Soba tajni” prema rečima autora nastavlja svoj put dalje, i već  19. Aprila biće promovisana u Studentskom kulturnom centru u Nišu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts