петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Sednica Skupštine grada Zaječara, 14. po redu, biće održana u utorak, 3. aprila

Sednica Skupštine grada Zaječara, 14. po redu, biće održana u utorak, 3. aprila

Sednica Skupštine grada Zaječara, 14. po redu, biće održana u utorak, 3. aprila.

Pred odbornicima će se naći Odluka o izmenama Statuta grada Zaječara, Odluka o pristupanju izradi Plana detaljne regulacije banjsko – turističkog kompleksa „Nikoličevo“, izmena Odluke o komunalnom uređenju na teritoriji grada Zaječara, kao i Odluka o prvom dopunskim budžetu grada Zaječara za 2018. godinu sa izmenom Kadrovskog plana za ovu godinu.

Na dnevnom redu biće i Odluka o okončanju postupka likvidacije nad Agencijom za ruralni razvoj Grljan u likvidaciji, nad Društvom sa ograničenom odgovornošću „Biznis inkubator centar Zaječar“ , kao i predlog odluke o usvajanju početnog likvidacionog bilansa Pozorišta Timočke krajine Zoran Radmilović u likvidaciji i likvidacionog bilansa Ustanove Centar za kulturu i turizam „CEKIT“ u Zaječaru.

Odbornici će razmatrati i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na pravilnik o radu Javno-komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ i komunalng preduzeća „Zaječar parking“ za 2018 godinu, kao i saglasnost na statut Javnog preduzeća za planiranje projektovanje izgradnju i nadzor „Urbanizam i izgradnju“ Zaječar.

Na zasedanju odbornici će dati saglasnost i na finansijske izveštaje, kao i plan programa i rada za 2018. godinu za zaječarsko pozorište, Istorijski arhiv i Centar za socijalni rad.

Related posts