четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Potvrđeno: Na 52. Gitarijadi u Zaječaru 30. juna nastupa Bili Ajdol

Potvrđeno: Na 52. Gitarijadi u Zaječaru 30. juna nastupa Bili Ajdol

52. zaječarska Gitarijada koja će u gradu na Timoku biti održana 28, 29, i 30. juna za sve ljubitelje pravog zvuka biće veliki spektakl, izjavio je na prvom zasedanju Ogranizacionog odbora ovogodišnje Gitarijade zamenik predsednika  odbora Maksa Ćatović.

Na sednici je potvrđeno da će 30. juna poznati engleski rok muzičar Bili Ajdol nastupiti pred zaječarskom publikom a od domaćih renomiranih bendova na scenu tokom 52 gitarijade staće i Partibrejkersi u originalnom sastavu, grupa Neverne bebe, bend Hadži prodane duše ali i Psihomodo pop iz Hrvatske.

Umesto na gradskom stadionu ovogodišnja 52. Gitarijada biće izmeštena na vašarište  gde se prema rečima Ćatovića gradi i poseban prostor namenjen samo za održavanje ove prestižne rock manifestacije.

Na sednici je zaključeno da bi jedini problem u organizaciji ovogodišnje gitarijade mogla biti velika posećenost. Prema rečima Ćatovića očekuje se da će ovogodišnju Gitarijadu posetiti preko 15.000 ljudi koji nisu žitelji Timočke krajine, s obzirom da će Gitarijada i ove godine biti besplatna.

 Ćatović je najavio i uskoro raspisivanje konkursa za takmičenje Demo bendova, kao I održavanje mini gitarijada po gradovime Srbije desetak do 15 dana pre početka zvanične 52. Gitarijade.

Ove godine je najavljena I jedna mini Gitarijada koja će biti organizovana u Sofiji,  ali i tradicionalan besplatni rok kamp sa bogatim programom i jednim obrokom dnevno za sve posetioce.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts