четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Održana 48. sednica Gradskog veća grada Zaječara

Održana 48. sednica Gradskog veća grada Zaječara

Na 48.sednici Gradskog veća grada Zaječara većnici su između ostalog usvojili Odluku o osnivanju ogranka apoteke i jedinice za izdavanje gotovih lekova, kao i usaglašavanje sa zakonom o klasifikaciji delatnosti i o registru jedinica razvrstavanja. Na sednici je data saglasnosti na statut apoteke Zaječar, a usvojen је i program poslovanja javnog komunalnog preduzeća „Higijena“ za 2018. godinu. Potvrdne reči većnici su dali na predlog odluke o prihvatanju i sufinansiranju projekta „Kapija nasleđa“, koji će biti sproveden između Bugarske i Srbije, a usvojena je i odluka o učešću Osnovne škole „Desanka Maksimović“ iz Zaječara u pomenutom projektu prekogranične saradnje ove dve zemlje. Većnici su dali saglasnost i na predlog rešenja o obrazovanju organizacionog odbora 52. gitarijade.
Javni poziv za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Zaječara ponovo je usvojen od strane članova gradskog veća. Na veću je usvojen i predlog rešenja o imenovanju predsednika i članova saveta za mlade grada Zaječara, kao i rešenje o izmeni i obrazovanju komisije za izradu lokalnog akcionog Plana za mlade.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts