jun 18, 2019

Održana 48. sednica Gradskog veća grada Zaječara

Održana 48. sednica Gradskog veća grada Zaječara

Na 48.sednici Gradskog veća grada Zaječara većnici su između ostalog usvojili Odluku o osnivanju ogranka apoteke i jedinice za izdavanje gotovih lekova, kao i usaglašavanje sa zakonom o klasifikaciji delatnosti i o registru jedinica razvrstavanja. Na sednici je data saglasnosti na statut apoteke Zaječar, a usvojen je i program poslovanja javnog komunalnog preduzeća „Higijena“ za 2018. godinu. Potvrdne reči većnici su dali na predlog odluke o prihvatanju i sufinansiranju projekta „Kapija nasleđa“, koji će biti sproveden između Bugarske i Srbije, a usvojena je i odluka o učešću Osnovne škole „Desanka Maksimović“ iz Zaječara u pomenutom projektu prekogranične saradnje ove dve zemlje. Većnici su dali saglasnost i na predlog rešenja o obrazovanju organizacionog odbora 52. gitarijade.
Javni poziv za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Zaječara ponovo je usvojen od strane članova gradskog veća. Na veću je usvojen i predlog rešenja o imenovanju predsednika i članova saveta za mlade grada Zaječara, kao i rešenje o izmeni i obrazovanju komisije za izradu lokalnog akcionog Plana za mlade.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

About The Author

Related posts