петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Veličanstvena proslava 18. rođendana Davida Janoševića u Beču!

Veličanstvena proslava 18. rođendana Davida Janoševića u Beču!

Negotinska krajina je prepoznatljiva kada su običaji i proslave u pitanju. Zahvaljujući ljudima sa ovih prostora koji žive i rade u zemljama zapadne Evrope, porodične glamurozne proslave se u poslednje vreme održavaju i van granica naše zemlje. Tako je početkom marta u Beču organizovana proslava 18. rođendana Davida Janoševića. Rođendan je posebna prilika za okupljanje porodice, familije i prijatelja. Sve više roditelja širom Srbije organizuje spektakularne proslave punoletstva dece na kojima se okupi i po nekoliko stotina ljudi. Nedavno je u Beču organizovana proslava punoletstva Davida Janoševića rodom iz Urovice koji živi i školuje se u Švajcarskoj. Bila je to zabava o kojoj će se dugo pričati, kako zbog prestiža i glamura, tako i zbog prisustva brojnih estradnih ličnosti. David je u svet odraslih zakoračio u prisustvu bliže i dalje familije, prijatelja i mnogobrojnih zvanica. Ovakvo slavlje za mlađeg sina bilo je očekivano, obzirom da su ovakva veselja za porodicu Janošević već postala tradicija.

Janoševići su godinama radili, sticali i oduvek želeli da proslave sve bitne datume u velikom stilu. O proslavi 18. rođendana Davida Janoševića dugo će se pričati, bilo je to raskošna i  bogata proslava koja je protekla u dobrom raspoloženju i zvanica i domaćina. Bilo je muzike za svačiji ukus, veselili su se i stari i mladi.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts