четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: Održan okrugli sto „Javnost, mediji i lokalna samouprava“

Zaječar: Održan okrugli sto „Javnost, mediji i lokalna samouprava“

Novinari, vlasnici medija i predstavnici lokalnih samouprava Borskog i Zaječarskog okruga, učestvovali su u radu okruglog stola „Javnost, mediji i lokalna samouprava“ Udruženja novinara Srbije. U ime Udruženja novinara Srbije na ovom skupu govorili su Vladimir Radovanović, predsednik UNS-a, Nino Brajović, generalni sekretar i Petar Jeremić, predsednik Izvršnog odbora UNS-a.

Udruženje novinara Srbije sa ciljem što boljeg razumevanja svih zainteresovanih strana u procesu projektnog sufinansiranja proizvodnje medijskog sadržaja od javnog interesa organizovalo je u sali Gradske uprave u Zaječaru okrugli sto na temu „Javnost, mediji i lokalna samouprava“.

Predstavnici udruženja novinara, lokalne samouprave, vlasnici medija i novinari govorili su i o novoj Medijskoj strategiji i budućim izmenama medijskog zakonodavstva.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts