петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Održana druga sednica skupštine opštine Negotin

Održana druga sednica skupštine opštine Negotin

U Negotinu je u utorak, 13. februara održana druga po redu, redovna sednica Skupštine opštine. Na dnevnom redu pred odbornike novog saziva lokalnog parlamenta našlo se 29 tačaka, a neke od najvažnijih odluka i rešenja koje su odbornici doneli bile su: usvajanje Lokalnog akcionog plana zapošljavanja u
2018. godini, izmene i dopune odluke o opštem uređenju naseljenih mesta i komunalnom radu, kao i o davanju imena novim ulicama. A budući da se Skupština nalazi na početku svog novog saziva razrešene su i sve ranije skupštinske komisije i imenovane nove. Odbornici su takođe imenovali i novi Upravni i Nadzorni odbor Turističke organizacije opštine Negotin, doneli Odluku o formiranju Štaba za vanredne situacije u novom sazivu i imenovali Vladimira Radića za novog vršioca dužnosti direktora Doma kulture “Stevan Mokranjac” umesto Renate Đurđević Stanković koja je ovu funkciju obavljala do sada.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts