четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Napadnuti policijski službenici u Boru

Napadnuti policijski službenici u Boru

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su četiri osobe, među kojima jednu ženu, osumnjičene da su danas napali policijske službenike i naneli im povrede. Uhapšeni su R.Z. (1974), Š.Z. (1979), S.Z. (1990) i S.Z. (1993) iz Bora. Oni su sa još desetak osoba došli ispred zgrade Policijske uprave u Boru u kojoj se već nalazio njihov šesnaestogodišnji rođak, koga su policajci neposredno pre, zajedno sa jednim trinaestogodišnjakom zatekli u Ulici 7. juli sa limom, za koji se sumnja da je ukraden. Sumnja se da je Š.Z. prvo zapretio policajcu, a potom ga uhvatio za rukav i povukao, a zatim su policajca on i R.Z. više puta udarili. Drugog policajca napao je S.Z. i pokušao da pobegne ali ga je napadnuti policajac sprečio u tome. Takođe, S.Z. se sumnjiči da je kamenicama gađala policijske službenike. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, osumnjičeni će biti sprovedeni nadležnom
tužilaštvu na saslušanje. Protiv maloletnika biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.
Dvojica povređenih policajaca prevezeni su u bolnicu u Boru.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts