уторак, 23 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: U toku je snimanje novogodišnjeg programa televizije „Istok“

Zaječar: U toku je snimanje novogodišnjeg programa televizije „Istok“

Poslednji mesec u godini je svakako i najstresniji, završavaju se projekti, sumiraju rezultati, preispituju se preduzeti koraci i ono što je najbitnije, prave se planovi za sledeću godinu. Televizija Istok je u 2017. godini, ako se podvuče sve ono što je do sada urađeno, uspela da održi lidersku poziciju na ovdašnjoj medijskoj sceni, a u prilog tome govore i brojne emisije i projekti koji su u proteklom periodu realizovani. Naša medijska kuća će svojim vernim gledaocima prirediti spektakularan novogodišnji program, kojim će dostojno ispratiti staru, a kao što i dolikuje uz puno dobre muzike i u atmosferi dobrih emocija prigrliti novu 2018. godinu.

Obilje novih melodija, raskošne toalete i svečana odela, šljokice i veličanstveni osmesi samo su deo euforične atmosfere na snimanju novogodišnjeg programa televizije Istok u restoranu hotela Lux. Gledaoci koji budu proveli „najluđu noć“ uz kanal naše televizije, moći će da uživaju u vrhunskoj muzici koju izvode proslavljeni instrumentalisti i naši vrsni pevači, Žika Cvetković, Branka Bukacić, Olivera Ceković, Dragiša Prvulović, Dimitrije Ungurjanović i mnogi drugi. Atmosfera je i ovoga puta bila fenomenalna, a što je najvažnije svi su bili odlično raspoloženi.

Verujemo da će nam mnogi gledaoci pokloniti svoje poverenje u noći kada ispraćamo staru i dočekujemo Novu godinu. Opravdali smo ukazano poverenje mnogo puta do sad i to će nam biti vodilja i u 2018. godini. Podsećamo gledaoce da se program televizijeIstok“ emituje u više zemalja širom sveta, te s pravom srdačno preporučujemo naš novogodišnji program.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts