четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: 18. generacija diplomaca  Fakulteta za menadžment u Zaječaru dobila diplome

Zaječar: 18. generacija diplomaca Fakulteta za menadžment u Zaječaru dobila diplome

Na Fakultetu za menadžment u Zaječaru svečano su uručene diplome studentima koji su završili studije. Svečanost je održana u amfiteatru Fakulteta. U pitanju je 18. generacija diplomaca.

Mukotrpan rad i godine usavršavanja, nagrađeni su podelom diploma svima onima koji su uspešno završili studije na Fakultetu za menadžment u Zaječaru . Brojni poslodavci će moći da se odluče u narednom periodu za kadrove koji su im potrebni, obzirom da je u pitanju izvrsna generacija diplomaca.

Pošto su u pitanju akreditovane studije, budući diplomci ne treba da brinu da će njihove diplome neko osporiti, ističu nadležni na ovoj visokoškolskoj ustanovi.

U korak sa već usvojenim trendom nadležni na ovom fakultetu nastoje da u godinama koje dolaze uvedu i smer koji će sadržati informacione tehnologije, pošto su znanja iz te oblasti neophodna, a IT stručnjaci su itekako potrebni mnogim kompanijama.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts