maj 22, 2019

U više odvojenih akcija uhapšeno 139 osoba

U više odvojenih akcija uhapšeno 139 osoba

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su u više odvojenih akcija prethodnih dana uhapsili 139 osoba zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Zbog posedovanja narkotika radi njihove dalje prodaje uhapšeno je 96 osoba od kojih je oduzeto ukupno 128,5 kilograma opojne droge, a otkriveno je i sedam laboratorija za proizvodnju različitih narkotika. Zbog nedozvoljenog posedovanja ili nošenja oružja uhapšene su 43 osobe, a kod njih je, između ostalog, pronađeno 14,5 kilograma eksploziva, dva ručna raketna bacača „zolja“, 56 pušaka, 36 pištolja i revolvera i šest bombi.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su N.I. (1980), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.Kako stoji u saopštenji Mup a, prilikom pregleda vozila kojim je upravljao osumnjičeni, policija je pronašla i zaplenila više od dva kilograma marihuane spakovane u dva paketa. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

About The Author

Related posts