уторак, 19 марта, 2024

20 godina sa vama
Kladovo: Uspešna 2017. godina za TOO Kladovo

Kladovo: Uspešna 2017. godina za TOO Kladovo

Turistička organizacija opštine Kladovo beleži uspešnu poslovnu godinu, naime u protekloj sezoni povećao se broj turista koji su posetili ovu opštinu, a i prihodi koje je TO ostvarila veran su pokazatelj uspešnog poslovanja.

Turistička organizacija opštine Kladovo u buduće će poslovati kao Organizacija za turizam i kulturu opštine Kladovo, odlučili su odbornici na prethodnioj sednici lokalnog parlamenta, a to će svakako dovesti i do brojnih novina, između ostalog i većeg broja radnika, ističe direktor Turističke organizacije opštine Kladovo David Đurđević.

U razgovoru za nađu televiziju Đurđević nam je rekao da ove godine organizovanog dočeka na otvorenom neće biti, zbog kako kaže neophodnosti da se štede budžetska sredstva, međutim maifestacija „Kladovo otvorenog srca“ trebalo bi da građanima dočara pravu pretprazničnu atmosferu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts