петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Kladovo: Manifestacija “Kladovo grad otvorenog srca”  do 15. januara

Kladovo: Manifestacija “Kladovo grad otvorenog srca” do 15. januara

Manifestacija “Kladovo grad otvorenog srca” Organizacije za turizam i kulturu opštine Kladovo koja je će prema rečima nadležnih trajati do 15. januara, prigodnim zabavnmi programom u Staroj gradskoj čaršiji pružiće Kladovljanima pravu prazničnu atmosferu. Zima je zvanično tek stigla, ali pravu zimsku čaroliju još nismo videli, naime temperature iznad prosečnih za ovo doba godine čine da i nemamo utisak da je kraj decembra, međutim gradovi u kojima je oživela pretpraznična atmosfera, podsećaju nas da je nova godina na pragu, a tome svedoče i brojne manifestacije, poput one u staroj Kladovskoj Čaršiji.

„Posetici mogu da razgledaju i da pazare  na novogodišnjem bazaru na uličnim tezgama na kojima  po tradiciji dominira bogatstvo različitosti Kladovskog kraja“, kaže David Đurđević direktor Organizacija za turizam i kulturu opštine Kladovo .

Iako za zimsku idilu nema izgleda još uvek, jer metereolozi prognoziraju suvo i sunčano vreme, ipak će brojni događaji kako u Kladovu tako i u opštinama u okruženju narednih dana, upotpuniti prazničnu atmosveru.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts