четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Negotin: 3.650.000 dinara za renoviranje toaleta u Negotinskoj  gimnaziji

Negotin: 3.650.000 dinara za renoviranje toaleta u Negotinskoj gimnaziji

U Negotinskoj  gimnaziji nedavno su renovirani toaleti, koji su bili u izuzetno lošem stanju. Vrednost ove investicije iznosi 3.650.000 dinara. Vladimir Veličković, predsednik Privremenog organa opštine Negotin tim povodom je posetio ovu školu.

„Pristupili smo rekonstrukciji toaleta u Negotinskoj gimnaziji i radove finansirali iz lokalnog budžeta. Završili smo nešto što je čekalo duži niz godina na popravku i sada je škola dobila savremene i funkcionalne toalete koji će koristiti svima u ovoj školi “, rekao je ovom prilikom Veličković.

Dragana Nisić, direktorka Negotinske gimnazije kaže da je ovi radovi zapravo početak realizacije novih projekata “ Imamo u planu izradu dva projekta, jedan se tiče unutrašnjeg uređenja, drugi projekat je malo obimniji i zahtevniji i on podrazumeva renoviranje celokupne fasade i stolarije na školi i ti bi radovi trebalo da budu sprovedeni u 2019. godini“.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts