четвртак, 18 априла, 2024

20 godina sa vama
Kladovo: Javno-privatno partnerstvo za rekonstrukciju  mreže javne rasvete u opštini Kladovo

Kladovo: Javno-privatno partnerstvo za rekonstrukciju mreže javne rasvete u opštini Kladovo

U kladovu je održana sednica Skupštine opštine Kladovo na čijem je dnevnom redu bilo osam tačaka. Odluke donete na ovom zasedanju doprineće boljem funkcionisanju lokalne zajednice, rečeno je na sednici. Odbornici su ovom prilikom usvojili predlog oduke o izmenama  koje se odnose  na novčane kazne za prekršaje, kao i odluku  o pokretanju postupka realizacije javno-privatnog  partnerstva za rekonstrukciju  mreže javne rasvete u opštini Kladovo.“ Rekonstrukcijom  mreže javne rasvete u opštini Kladovo biće obuhvaćenea sva naseljena mesta u opštini“, rekao je obrazlažući pomenutu tačku predsednik opštine Radisav Čučulanović.

Usvojena je dopuna odluke  o komunalnim delatnostima  na teritoriji opštine Kladovo. Odbornici su podržali  i izmenu odluke o prevozu  lica starijih od 65 godina  u prigradskom autobuskom  saobraćaju.

Sednici su prisustvola 23 odbornika, sve tačke dnevnog reda su usvojene većinom glasova, a kako je najavljeno očekuje se da sledeća sednica bude zakazana 20. decembra.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts