уторак, 19 марта, 2024

20 godina sa vama
Boljevac: Budžet opštine Boljevac za 2018. godinu na nivou prošlogodičnjeg !?

Boljevac: Budžet opštine Boljevac za 2018. godinu na nivou prošlogodičnjeg !?

Budžet opštine Boljevac za 2018. godinu treba da doprinese stabilnosti u poslovanju, kao da omogući realizaciju razvojnih projekata predviđenih za narednu godinu.“ Očekujemo da će budžet biti na nivou prošlogodišnjeg, s tim da će biti i odrešenih pozicija za finansiranje razvijnih projekata, što bi trebalo da doprinese željenoj stabilnosti u poslovanju“, kaže Nebojše Marjanovića predsednika opštine Boljevac. 2017. godina biće u opštini Boljevac upamćena kao izuzetno uspešna, prema rečima predsednika opštine dr Nebojše Marjanovića, moglo bi se reći čak i jedna od najuspešnijih u protekloj deceniji. U prilog tome govore i činjenice da su neki kapitalni projekti započeti, dok su drugi završeni. Kako je u izjavi za našu televiziju istakao predsednik Marjanović, ogromna novčana sredstva su u protekloj godini stigla u ovu varoš, što iz raznih fondova EU, tako i iz domaćih izvora. Treba napomenuti da je ozbiljan posao urađen na projektu vodosnabdevanja, zatim tri projekta prekogranične saradnje čija je ukupna vrednost blizu milion evra. Kada se sve podvuče dolazi se do zaključka da je godina zaista bila uspešna, zato će se nadlećni i truditi da i budžet za narednu godinu bude razvojni, kako bi mogao da se nastavi započet posao.

„Nesporno je da smo postigli ozbiljne rezultate, ali moramo znati da se do njih jako teško dolazi, a uvreženo mišljenje da u našoj opštini sve ide bez napora, definitivno ne stoji“, zaključio je Marjanović. „Ono što je najvažnije što dovodi do projektovanog cilja je visok stepen odgovornosti, naporan rad i stručnost formiranih timova, to je neki standard koji smo postigli, i tako ćemo nastaviti i u narednom periodu“, reakao je na kraju našeg razgovora dr Nebojše Marjanović predsednik opštine Boljevac.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts