субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Takmičenje “Sportski izazov” između grada Zaječara i grada Pirota

Takmičenje “Sportski izazov” između grada Zaječara i grada Pirota

Između grada Zaječara i grada Pirota u subotu, 7.oktobra 2017. godine održaće se takmičenje pod nazivom “Sportski izazov” u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije, uz podršku kompanije Koka -Kola i lokalnih samouprava.

Sportski izazov u Zaječaru se održava na Trgu oslobođenja, počinje u 12 sati i traje do 15 sati. 

Nemanja Majdov, svetski šampion u džudou biće kapiten Grada Zaječara.
U „Sportskom izazovu“ će se takmičiti rekreativci, ljubitelji sporta i članovi različitih sportskih organizacija u različitim vežbama spretnosti i sportskog znanja.

Takmičenje podrazumeva uključivanje u bilo koji sport, igru ili fizičku aktivnost na 15 minuta. Svi učesnici koji odvežbaju bar 15 minuta dobijaju jedinstveno dizajniranu nalepnicu sa brojem koja automatski donosi jedan poen gradu.

Pored aktivnosti koje će se dešavati na glavnoj bini, zainteresovani građani će imati priliku da učestvuju u igri „Potraga za blagom“ u okviru koje će morati da reše određene zadatke.

U Zaječaru će tada postojati i određeni punktovi gde će sugrađani moći da odvežbaju i tako doprinesu akciji.

Procentualni broj učesnika iz jednog grada se upoređuje sa brojem učesnika iz suparničkog grada, a onaj grad koji ima veći procenat učesnika -pobeđuje.

U slučaju loših vremenskih uslova, takmičenje će se održati u Sportskoj hali na Kraljevici.

 

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts