четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Velika akcija čišćenja divlje deponije u Zaječaru

Velika akcija čišćenja divlje deponije u Zaječaru

Omladinsko planinarsko smučarsko društvo „Dragan Radosavljević“ iz Zaječara, u okviru realizacije projekta „ZAzeleni“ organizuje veliku akciju čišćenja divlje deponije koja se nalazi u šancu bastiona“Vlaško Brdo“, u blizini Fabrike kablova. Radna akcija zakazana je za nedelju, 17. septembar, a okupljanje volontera predviđeno je kod „Amana“ u 9 časova. Za sve volontere je obezbeđen prevoz, hrana i osveženje kao i htz oprema-rukavice za rad. Pozivamo sve volontere koji žele da uzmu učešće u realizaciji akcije da se prijave do srede u 20h putem maila društva:draganradosavljevic.za@gmail.com ili preko FB stranice ZAzeleni, kako bi organizator stekao uvid u broj volontera i pripremio potrebnu htz opremu i obroke.

Sav prikupljeni otpad će biti otpremljen na deponiju u Halovu, dok će plastične flaše biti otpremljene na reciklažu u reciklažni centar „Eva“ na Zvezdanskom putu. Prikupljeni čepovi plastičnih boca biće predati Timočkom omladinskom centru, u cilju pružanja podrške akciji ,,Čep za hendikep,, .Projekat ZAzeleni je finansiran od strane Ministarstva za omladinu i sport, Resurs centra OI,, Đorđe Simeonović,, u sklopu nacionalnog programa „Mladi su Zakon“.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts