петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Negotin: U MZ Trnjane asfaltirana ulica u dužini od 480m

Negotin: U MZ Trnjane asfaltirana ulica u dužini od 480m

Na području opštine Negotin ovih dana traje kampanja sanacije lokalnih puteva i ulica u seoskim mesnim zajednicama. Trenutno se radovi izvode u MZ Trnanje. Inače ove godine iz opštinskog budžeta,  za sanaciju putne infrastrukture u gradu i seoskim mesnim zajednicama,  biće izdvojeno blizu 70 miliona dinara tako da će se sa radovima nastaviti tokom čitave sezone i u mnogim drugim seoskim mesnim zajednicama, kao i u samom Negotinu.

Preduzeće za puteve iz Zaječara nastavilo je sa asfaltiranjem ulica po mesnim zajednicama na teritoriji opštine Negotin. Ekipe ovog preduzeća nakon Sikola  asfaltirale su i jednu ulicu u selu Trnjane. Radove su obišli Merlina Selenić, pomoćnica predsednika opštine Negotin za socijalna pitanja, nacionalne manjine i razvoj mesnih zajednica i Dragan Mijucić, izvršni direktor JKP “Badnjevo” za pravno ekonomske poslove.

„U dogovoru sa savetom mesne zajednice Trnjane, danas se ovde asfaltira jedna deonica u du\ini od 480m, vrednost ovih radova je 2 750 000″, kaže Merlina Selenić, pomoćnica predsednika opštine Negotin za socijalna pitanja, nacionalne manjine i razvoj mesnih zajednica.

Sadimir Sokolović odbornik u SO Negotin iz Trnjana ističe da je značaj ovih radova izuzetno veliki za meštane ovog sela, i dodaje da je svaka investicija koja dođe u selo, više nego dobrodošla.

Krpljenje udarnih rupa je završeno u gotovo svim selima, dok je presvlačenje određenih deonica u dogovoru sa savetima mesnih zajednica do sada urađeno u Srbovu, Jasenici, Štubiku, Malajnici i Plavni i Sikolu.

Related posts