петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Realizacija budžeta grada Zaječara  u periodu 1.1.2017.god. do 30.6.2017.godine iznosi  26,7 posto ili 621 milion, istaknuto je sednici Gradskog veća u Zaječaru!

Realizacija budžeta grada Zaječara u periodu 1.1.2017.god. do 30.6.2017.godine iznosi 26,7 posto ili 621 milion, istaknuto je sednici Gradskog veća u Zaječaru!

U Zaječaru je održana 6. sednica Gradskog veća, na kojoj su odbornici, između ostalog doneli odluku o formiranju stručnog tima za davanje koncesije za linijske prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji grada Zaječara.“Tenderi će se raspisivati na više godina,odnosno biće zaključeni koncesioni ugovori o javno privatnom partnerstvu, a nelegalni prevoznici će biti sankcionisani“, rekao je gradonačelnik  Zaječara Boško Ničić, obrazlažući ovo tačku. Pomenuti stručni tim imaće deset članova:

1.Marina Milić zamenik gradonačelnika Zaječara, predsednik

  1. Slobodan Videnović načelnik gradske uprave u Zaječaru, zamenik predsednika
  2. Saša Matijević pravnik, član
  3. Selena Stojanović pravnik, član
  4. Sunčica Stojanović Lalić dipl. ekonomista, član
  5. Milena Ivanović dipl. pravnik, član
  6. Danilo Katić viši stručni saradnik u oblasti elektrotehnike, član
  7. Srđan Golubović dipl.pravnik, član

9.Gabrijela Rituper Begić dipl. ekonomista, član

  1. Vukašin Lakićević mehaničar za grejne i rashladne uređaje član

Na ovoj sednici su donete i odluke o razrešenju i  imenovanju predsednika i članova upravnog i nadzornog odbora Centra za socijalni rad u Zaječaru.

Razrešavaju se dužnosti:

  1. Veroljub Janković predstavnik osnivača

2.Ljubiša Arizanović predstavnik osnivača

3.Sava Smailović predstavnik osnivača

  1. Biljana Milojević predstavnik zaposlenih

5.Jadranka Mažar predstavnik zaposlenih

 

Imenuju se u upravni odbor Centra za socijalni rad u Zaječaru, i to :

Za predsednika: Milan Stanković predstavnik osnivača

  1. Vanja Panajotović predstavnik osnivača
  2. Saša Ivanović predstavnik osnivača
  3. Biljana Milojević predstavnik zaposlenih

4.Jadranka Mažar predstavnik zaposlenih

Ovom prilikom su donete i odluke o razrešenju i  imenovanju predsednika i članova upravnog i nadzornog odbora SPC „Timok“ DOO Zaječar. Jedna od tačaka o kojoj su većnici raspravljali bio je izveštaj o izvršenju budžeta za period od 1.1.2017.god. do 30.6.2017.godine, prema rečima gradonačelnika Ničića, realizacija budžeta u pomenutom periodu je 26,7 posto ili 621 milion dinara. Pored navedenog članovi Gradskog veća razmatrali su i predlog rešenja o utvrđivanju teksta konkursa za raspodelu sredstava za sufinansiranje programa i projekata rada verskih zajenica za ovu godinu. Inače sredstva opredeljena u te svrhe iznose dva miliona dinara.  većnici su se saglasili da se gradonačelniku da ovlašćenje za zaključenje sporazuma o isplati duga. Usvojene odluke i rešenja sa ove sednice Gradskog veća, biće upućene odbornicima na razmatranje na predstojećoj sednici skupštine grada Zaječara koja je zakazana za četvrtak 20. jul.

 

Related posts