четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Kladovo: Ruski košarkaši na košarkaškom kampu u Kladovu !

Kladovo: Ruski košarkaši na košarkaškom kampu u Kladovu !

Podmladak i buduće zvezde Ruske košarke, Košarkaške akademije «ASG», borave na košarkaškom kampu, koji se održava u Kladovu. 120- toro mladih košarkaša i košarkašica, različitog uzrasta nastoje da poboljšaju svoje individualne sposobnosti. Proces obuke na parketu sportskog centra „Jezero“ predvodi najbolji srpski trener i organizator i pomoćni trener Ruske muške reprezentacije Aleksandar Grujić.

Osim vremena koje provode u trenažnom procesu, sportisti iz Rusije  obilaze i ovu lepu varoš na obali Dunava. Reči hvale o Kladovu i hotelu Đerdap u kome borave, čuli su od prijatelja, a potom se i sami uverili u kvalitet usluga. „Smeštaj je vrhunski, usluga takođe, i to su i glavni preduslovi da se ponovo ovde vratimo“, istakao je u izjavi za našu Tv trener Grujić.

Košarkaška akademija «ASG». – je inače profesionalni sistem za podizanje lične individualne tehničke, fizičke, taktičke, psihološke i emocionalne pripreme košarkaša na različitim nivoima, gde svaki košarkaš postaje najvažniji i najdragoceniji igrač na terenu. Među ovim mladim košarkašima najviše je Rusa, oko 99 procenata, ima i nekoliko Izraelaca i Engleza. Cilj ove akademije je i da se potencijal ove omladine iskoristi za njihov lični rast i razvoj, kako u košarci, tako i u svim sferama života.

 

Related posts