novembar 21, 2019

Snežno nevreme i jak vetar,stvaraju probleme ekipama zimske službe na području Boljevca

Snežno nevreme i jak vetar,stvaraju probleme ekipama zimske službe na području Boljevca

Sneg i jak vetar tokom noći na području Boljevca doneli su velike probleme ekipi zimske službe, koja je teškim mašinama probijala smetove na lokalnim putnim pravcima. Uz velike napore, putevi se održavaju prohodnim, a starije žitelje u pojedinim selima obišli su i članovi opštinskog štaba za vanredne situacije.

Snezno nevreme Boljevac 5

Najveće nevolje putarima u Boljevcu, proteklih dana i noći stvarao je jak vetar, pa su i pored neprekidnog rada mašina, putevi povremeno bili zavejani. Ipak .uz velike napore čiste se glavne lokalne saobraćajnice, kako bi se meštanima sela omogućila saobraćajna komunikacija i snabdevanje osnovnim namirnicama. Najteža situacijaje u selima gde žive pretežno staračka domaćinstva, koji su usled zavejanih sokaka prinudjeni da čekaju pomoć. Upravo takva domaćinstva u selu Ilinu, tokom dana su obišli članovi opštinskog štaba za vanredne situacije.

Snezno nevreme Boljevac 1 Snezno nevreme Boljevac 4

Borba putara sa snegom i vetrom u Boljevcu se nastavlja, kako bi se glavne lokalne saobraćajnice održale prohodnim, a čišćenje seoskih sokaka i puteva će početi kad se stabilizuju vremenske prilike.

Snezno nevreme Boljevac 6 Snezno nevreme Boljevac 3

About The Author

Related posts